Steun

Steun ons!

Wij maken elk jaar nieuwe, kleurrijke, verrassende voorstellingen en concerten. Minstens 3 premières per jaar en nog talloze voorstellingen en culturele activiteiten in diverse steden in Nederland en binnenkort ook in het buitenland. Voor exacte lijst kijk naar onze archief en agenda. Wij krijgen helaas voor 1/5 van onze projecten geen subsidie. Wij doen elk jaar groot aantal voorstellingen volledig op eigen kracht en dat is natuurlijk niet altijd zo makkelijk.

Wij doen alles met een groot plezier, enthousiasme en groot energie. Het is ook heel mooi om dat van jullie, van ons publiek terug te zien. Wij willen graag deze projecten kunnen blijven maken. Daarvoor hebben we uw steun hard nodig!

Eenmalige schenking

U kunt eenmalig geld op onze rekening overmaken ondervermelding van ‘Donatie’
Laat ons ook via de mail weten dan krijgen we een kans om uw te bedanken. voor vanaf € 250 schenking krijgt u van ons als kado een jaar lang voor alle voorstellingen 1 vrije kaart.

Periodieke schenking

Voor de periodieke schenking kunt u via deze link een formuleer invullen en aan ons per mail of post opsturen. Het bedrag mag u zelf bepalen. vanaf € 20 euro per maand krijgt u van ons als kado een jaar lang voor alle voorstellingen 1 vrije kaart.

onze rekeningnummer
reART Collective
NL49 INGB 0006 7402 50

voor meer info
info@reartcollective.com
06-13234684

Heb je nog vragen?